Negyven női cégvezető, ha találkozik

Az egész napos rendezvényen közel 40 fő vett részt, az üzleti élet minden területéről, a vasipartól a pénzügyön át egészen a szépségiparig. A Találkozóra ellátogatott Kovács Nikolett gyorsasági motorversenyző is. A Találkozó bemutatkozásokkal kezdődött, minden résztvevő 90 másodpercben elmondhatta mivel foglalkozik, milyen jellegű kapcsolatokat keres. 

A délelőtt további részében szakmai előadásokra került sor. Joó Zsuzsanna, a Nőtárs Közhasznú Alapítvány elnöke arról beszélt, mit ér a nő, ha vállalkozik.

Lelkes Zoltántól azt is megtanulhatták a jelenlévők, hogyan építsenek úgy céget, hogy az érzelmeiknek és az értékeiknek is megfeleljen. Ádám Gabriella a holisztikus cégvezetés előnyeire hívta fel a cégvezetők figyelmét, majd pedig Molnár-Bánffy Kata a személyes márkaépítés jelentőségéről beszélt.

Ebéd után a kerekasztal beszélgetések igazi értéke abban rejlett, hogy a női vállalkozók megoszthatták egymással spaciális tapasztalataikat. Ezt követően került sor a négyszemközti üzleti tárgyalásokra. A tárgyalásokat előzetes igények alapján állították össze a szervezők.

A Találkozó lehetőséget adott arra, hogy a női vállalkozók bővíthessék üzleti kapcsolataikat, konkrét együttműködéseket, üzletet indíthassanak el, ötleteket kapjanak problémáik megoldására. A résztvevők egyhangúan kinyilvánították, szeretnék, ha folytatódnának ezek a speciális üzleti találkozók.

Megjegyzések

Legolvasottabbak

Nők a vállalatok vezetőtestületeiben: a Bizottság javaslata szerint az elérendő cél 40%

folytatjuk: FÖLFELÉ! KLUB Beszélgetések nőkkel üzletről - 2020. július 29., 14-16 óra, Budapest XIX. kerület

Adatkezelési Tájékoztató

EP - A koronaválság súlyosan érintette a nőket (felmérés)

ÍRJ NEKÜNK, ha kérdésed vagy javaslatod van (Üzeneteddel elfogadod Adatkezelési Tájékoztatónkat.)

Név

E-mail *

Üzenet *