Az 50+ generáció civil tudásmegosztója

Magyarországon közel négymillióan vagyunk ötven felett, sokan Ratkó gyerekek. Minden életkorban megváltoztattuk a világot magunk körül. Most is ezt tesszük: megváltoztatjuk az öregedésről alkotott képünket. Aktivitásunkkal, szemléletünkkel, tudásunkkal még helyet kérünk, követelünk és kapunk a világ irányításában. Átéltük a múltat, megváltoztattuk a jelent és hatással vagyunk a jövőre.

Gyerekkori örökségként kaptuk a közösségbe tartozás, a másokért cselekvés szándékát. Tapasztalatunkkal, életvitelünkkel még jó ideig meghatározzuk az ország köz- és szakmai életét. Azért dolgozunk, hogy meghonosítsunk egy olyan kultúrát, amely Európa más országaiban régóta elfogadott: az ötvenes-hatvanas korosztály elismerését, értékének megbecsülését.

Generációnknak indítjuk honlapunkat, ami szándékaink szerint igazi közösségi projekt, a magyar babyboom nemzedék civil, közösségi portálja, tudásmegosztó honlap, változatos témájú aloldalakkal. A szerkesztőség önkéntes, nem újságírókat hanem a téma iránt érdeklődőket hívunk. Ha csatlakoznál hozzánk, jelentkezz!

A HÍR FOLYTATÁSA >>

Megjegyzések

Legolvasottabbak

Nők a vállalatok vezetőtestületeiben: a Bizottság javaslata szerint az elérendő cél 40%

Segítsd Te is 1%-kal a Nőtárs új programját

Adatkezelési Tájékoztató

folytatjuk: FÖLFELÉ! KLUB Beszélgetések nőkkel üzletről - 2020. július 29., 14-16 óra, Budapest XIX. kerület

Miért nem akarnak esélyegyenlőségi tervet a cégek?

Bejegyzések listája

További lehetőségek

ÍRJ NEKÜNK, ha kérdésed vagy javaslatod van (Üzeneteddel elfogadod Adatkezelési Tájékoztatónkat.)

Név

E-mail *

Üzenet *