Szűts Ildikó kapta a legkiválóbb női vezetőnek járó AmCham-díjat


Az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) az idén másodszor adta át a Női Kiválósági Díjat: a zsűri ezúttal Szűts Ildikót, az OTP kommunikációs igazgatóját, a Magyar Posta korábbi vezérigazgatóját ítélte a legjobb női vezetőnek. 

A díjra nyár óta lehetett jelölni olyan vezető szerepben dolgozó hölgyeket, akik mások számára is példát mutathatnak, legyen szó egy cég irányításáról, egy úttörő vállalkozás sikerre viteléről, vagy akár a non-profit, illetve a tudományos életben betöltött irányító szerepről. Az idén, akárcsak a tavalyi évben, 52 jelölés érkezett a pályázatra az ország számos városából. A pályázatok egytől egyig sikeres, inspiráló és példamutató nőkre hívták fel a szakmai zsűri figyelmét. A zsűri a fődíj mellett külön elismerést szeretne adni mind az öt hölgynek, akik a döntőbe kerültek, mivel az ő munkásságukat értékelték leginkább példamutatónak és elismerésre méltónak a megismert pályázatok és a személyes találkozók alapján.

A döntőbe öt hölgy került: Király Júlia , a Magyar Nemzeti Bank alelnöke; Matheidesz Réka , a WAMP alapítója és ügyvezető igazgatója; Patzauer Éva , a Csodalámpa Alapítvány alapítója és ügyvezetője; Sándorné Kriszt Éva , a Budapesti Gazdasági Főiskola rektora, illetve Szűts Ildikó , az OTP Bank vezérigazgatói tanácsadója és kommunikációs igazgatója.


A HÍR FOLYTATÁSA >>

Megjegyzések

Legolvasottabbak

Nők a vállalatok vezetőtestületeiben: a Bizottság javaslata szerint az elérendő cél 40%

folytatjuk: FÖLFELÉ! KLUB Beszélgetések nőkkel üzletről - 2020. július 29., 14-16 óra, Budapest XIX. kerület

Segítsd Te is 1%-kal a Nőtárs új programját

Adatkezelési Tájékoztató

Gyökeres változást hozó szabályokat akar - az Európai Parlament - a páneurópai civil szféra számára

Bejegyzések listája

További lehetőségek

ÍRJ NEKÜNK, ha kérdésed vagy javaslatod van (Üzeneteddel elfogadod Adatkezelési Tájékoztatónkat.)

Név

E-mail *

Üzenet *