Milyen az Unió helyzete 2012-ben?


Tegye fel Ön is az Unió helyzetével kapcsolatos kérdéseit José Manuel Barrosónak – a Bizottság elnöke szeptember 19-én élő interjúban fog válaszolni.

Hol állunk ma, és hogyan törhet ki az Európai Unió a gazdasági válságból? Erre és még sok más kérdésre fog választ adni José Manuel Barroso, az Európai Bizottság elnöke az Európai Parlamentben az Unió 2012. évi helyzetéről szóló értékelő beszédében, mely szeptember 12-én, közép-európai idő szerint 9 órakor hangzik el Strasbourgban.

Barroso elnök őszinte és világos értékelést ad Európa helyzetéről, és elmondja véleményét arról, milyen utat kellene Európának követnie a következő években. Beszédét a következő címen lehet élőben figyelemmel követni:http://ec.europa.eu/avservices/ebs/schedule.cfm .

Barroso elnök emellett írásban tájékoztatja az Európai Parlament elnökét arról, milyen szakpolitikai javaslatokat fog az Európai Bizottság előterjeszteni a következő hónapokban.

Szeptember 19-én (közép-európai idő szerint) 19 órakor José Manuel Barroso a polgárok kérdéseire fog válaszolni élő interjúban, melynek az Euronews ad helyet a Google+ Hangout videotechnológia használatával.

A Bizottság elnökének szánt (videofelvételen vagy írásban feltett) kérdéseket szeptember 7-étől szeptember 18-áig, közép-európai idő szerint 12 óráig várjuk. A kérdéseket az EUtube-on, az Európai Bizottság YouTube csatornáján lehet beküldeni. A kérdésekre szavazni is lehet. A legtöbb szavazatot kapó videós kérdések feltevői közül az Euronews több személyt is kiválaszt, hogy (a Google+ Hangout videócsevegési funkció alkalmazásával) személyesen tegyék fel kérdéseiket az elnöknek.

Az interjút élőben közvetíti a Euronews-hálózat és -honlap, az EUTube , a Bizottság Google+ oldala, a Europe by Satellite csatorna, valamint Barroso elnök honlapja.

Tekintse meg az elnök felhívását!

Megjegyzések

Legolvasottabbak

Nők a vállalatok vezetőtestületeiben: a Bizottság javaslata szerint az elérendő cél 40%

folytatjuk: FÖLFELÉ! KLUB Beszélgetések nőkkel üzletről - 2020. július 29., 14-16 óra, Budapest XIX. kerület

Segítsd Te is 1%-kal a Nőtárs új programját

Adatkezelési Tájékoztató

Gyökeres változást hozó szabályokat akar - az Európai Parlament - a páneurópai civil szféra számára

ÍRJ NEKÜNK, ha kérdésed vagy javaslatod van (Üzeneteddel elfogadod Adatkezelési Tájékoztatónkat.)

Név

E-mail *

Üzenet *