Egy szál virággal a Nőkért!


Vásároljon egy szál tulipánt nőnapra, és fizessen érte amennyit a szíve diktál!

A MOM Park földszinti információs pultja mellett egy izgalmas installációt láthatnak vásárlóink, mely a kreatív virágdekorációkat megalkotó és az otthonunkba természetet varázsoló Arioso, illetve és a finom, sikkes eleganciájú lakberendezési üzlet, a SA Maison összefogásának eredménye. A napról napra bővülő, izgalmas installáció március 8-án, nőnapon lesz teljes, amikor lehetőség nyílik, hogy mindenki egy-egy szál virággal kedveskedjen női ismerőseinek.

Jöjjön el Ön is, vegyen egy szál tulipánt, és segítsen adományával! Fizessen annyit, amennyit a szíve diktál, hiszen ezzel most nemes ügyet szolgál: a Nőtárs Alapítványt támogatja, melynek célja, hogy a gyakorlatban is megvalósuljon a nők egyenlősége, és ne csak nőnap alkalmából kapják meg azt a megbecsülést és odafigyelést, amit megérdemelnek.

Az Angyalműhely is hasonló célokat tűzött ki, Ördög Nórival és Törköly Erikával pedig személyesen is találkozhatnak március 8-án 17-18 óra között a MOM Parkban, ugyanis nőnap alkalmából együtt dedikálják Angyalműhely című nagy sikerű könyvüket!






Megjegyzések

Legolvasottabbak

Nők a vállalatok vezetőtestületeiben: a Bizottság javaslata szerint az elérendő cél 40%

Segítsd Te is 1%-kal a Nőtárs új programját

folytatjuk: FÖLFELÉ! KLUB Beszélgetések nőkkel üzletről - 2020. július 29., 14-16 óra, Budapest XIX. kerület

Adatkezelési Tájékoztató

Miért nem akarnak esélyegyenlőségi tervet a cégek?

ÍRJ NEKÜNK, ha kérdésed vagy javaslatod van (Üzeneteddel elfogadod Adatkezelési Tájékoztatónkat.)

Név

E-mail *

Üzenet *