Jogi nyilatkozat

Azzal, hogy Ön meglátogatja a Nőtárs Alapítvány által üzemeltetett Notars.hu domain néven elérhető honlapot (a továbbiakban: honlap), elfogadja az alábbi feltételeket


A honlap tulajdonosa és üzemeltetője:

Cégnév: Nőtárs Közhasznú Alapítvány
Székhely: 1213 Budapest, Medve u. 24./1.
Nyilvántartási szám: 01-01-0009184
Adószám: 18182817-2-43
Honlap: www.notars.hu
Email cím: sarkozyildiko[kukac]notars.hu

(a továbbiakban: Nőtárs Alapítvány)

1. A honlappal kapcsolatos szellemi tulajdonjog

A honlapon található teljes tartalom és annak minden eleme, bármely szöveges, képi és egyéb tartalmak, továbbá ezen tartalmakkal kapcsolatos képi és technikai megoldások, grafikák, védjegyek, logók, adatbázisok és más részek a Nőtárs Alapítvány szellemi tulajdonát képezik.

A Nőtárs Alapítvány a honlap bármely részének, bármilyen módszerrel/technikával történő másolásával, terjesztésével és felhasználásával kapcsolatos jogot fenntartja.

A honlap tartalmának és a Nőtárs Alapítvány egyéb szellemi tulajdonának bármely harmadik fél felé történő felhasználása a Nőtárs Alapítvány előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

2. A honlap tartalma, felelősség

A Nőtárs Alapítvány fenntartja magának a jogot termékei és szolgáltatásai előzetes bejelentés nélküli megváltoztatására, kiegészítésére vagy megszüntetésére. Továbbá nem vállal felelősséget a honlapon történt elírásokért, sem a honlap tartalmának jogosulatlan, a rajta kívül álló okból történő megváltoztatásáért, illetve az előzőekből adódó jogi következményekért sem.

A Nőtárs Alapítvány nem vállal felelősséget azokért a károkért, amelyek a honlap létezéséből, használatából, használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, teljes egészére vagy csak egy részére vonatkozó szüneteltetéséből, esetleg a teljes leállításából, a honlapról elérhető tartalmak törléséből eredően keletkeztek.

A Nőtárs Alapítvány megtesz minden ésszerű és elvárható intézkedést a honlap biztonságos üzemeltetése érdekében.

3. Kapcsolódó honlapok

A Nőtárs Alapítvány a honlapjáról linkekkel elérhető idegen honlapok tartalmáért, adatvédelmi és információvédelmi gyakorlatáért nem vállal felelősséget.

4. Adatvédelem és adatbiztonság

A Nőtárs Alapítvány köteles biztosítani a vásárlói/megrendelői személyes adatainak online védelmét. A személyazonosításra alkalmas adatok használatát a honlapon található Adatkezelési tájékoztató szabályozza.

5. Továbbiak

A Nőtárs Alapítvány bármikor jogosult jelen Jogi nyilatkozatot egyoldalúan módosítani.


Budapest, 2018. június 1.

Nőtárs Közhasznú Alapítvány

Legolvasottabbak

Nők a vállalatok vezetőtestületeiben: a Bizottság javaslata szerint az elérendő cél 40%

folytatjuk: FÖLFELÉ! KLUB Beszélgetések nőkkel üzletről - 2020. július 29., 14-16 óra, Budapest XIX. kerület

Adatkezelési Tájékoztató

EP - A koronaválság súlyosan érintette a nőket (felmérés)

ÍRJ NEKÜNK, ha kérdésed vagy javaslatod van (Üzeneteddel elfogadod Adatkezelési Tájékoztatónkat.)

Név

E-mail *

Üzenet *