2(0) dudás egy csárdában?

Igen, pontosan ez történt! A Nőtárs Alapítvány Angolklubja március 8-án birtokba vette a Salt 'n' Pepper Főzőiskola konyháját, ahol 20 nő, 20 konyhatündér szorgoskodott. 

Már a program kezdetén - 9.00 óra után nem sokkal - olyan íz- és illatkavalkád lengte be a konyhát, hogy öröm volt nézni… Azt hiszem, az egész a felszeletelt uborka illatával kezdődött… István, az egyik önkéntes meg is jegyezte, milyen jó pakolást lehet készíteni belőle! … és még mondja valaki, hogy a férfiaknak nincs helyük a konyhában!

Aztán pár perc múlva elindultak a konyhagépek, a kések, a fakanalak, és alkalmanként a szakácskönyv is elkerült.

Volt ott minden, hideg előétel gyanánt többféle padlizsánkrém, aztán sütőtökkrém leves, rakott padlizsán, zöldsaláták. És a sütemények! Nagy sikere volt a francia sós pitének és az - édes - ananászos, mákos és szilvalekváros finomságoknak is. Ja, és a rákos-cukkinis tészta! Feri - aki önkéntesként vezeti az angol klubot - nagy szakértelemmel látott hozzá és meg is lett az eredménye!

A finom ízek, a jó receptek mellett kiváló ötletek, tervek jöttek-mentek – mégiscsak egy üzleti angol klubról van szó! ;)

A napot egy közös ebéd zárta, ahol nagy örömünkre Gabi, a Salt 'n' Pepper Főzőiskola háziasszonya is velünk tartott! És ha ez nem lett volna elég (elég volt:) Kati gyönyörű zenéi emelték a hangulatot!

Emlékezetes, igazi feltöltődős nap volt!

Írta: Farkas Márta, a Nőtárs Alapítvány önkéntese

Nőtárs Angolklub Nőnap

Nőtárs Angolklub Nőnap

Nőtárs Angolklub Nőnap



Megjegyzések

Legolvasottabbak

Nők a vállalatok vezetőtestületeiben: a Bizottság javaslata szerint az elérendő cél 40%

Segítsd Te is 1%-kal a Nőtárs új programját

folytatjuk: FÖLFELÉ! KLUB Beszélgetések nőkkel üzletről - 2020. július 29., 14-16 óra, Budapest XIX. kerület

Adatkezelési Tájékoztató

Miért nem akarnak esélyegyenlőségi tervet a cégek?

ÍRJ NEKÜNK, ha kérdésed vagy javaslatod van (Üzeneteddel elfogadod Adatkezelési Tájékoztatónkat.)

Név

E-mail *

Üzenet *