A Nőtárs Alapítvány is részt vett az ICF-MagNet Bank coaching rapid randi rendezvényén

Rekord számú hazai coach és civilszervezet részvételével jószolgálati „coaching rapidrandi” zajlott a hétvégén Budapesten. A legnagyobb coach szakmai szervezet, a Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) hazai tagozatának felajánlásával a rászorulókon segítő 20 alapítvány, egyesület jutott hozzá díjmentes coaching szolgáltatáshoz összesen 15 millió Ft értékben. A coaching népszerűségének és hatékonyságának köszönhetően a rendezvény túljelentkezés mellett zajlott, jószolgálati küldetését az ICF a tervek szerint tovább folytatja.

A coaching rohamosan növekvő  hazai népszerűségére tekintettel az ICF Magyar Tagozata  idén is meghirdette országos jószolgálati programját, amelynek célja a versenyképesség növelése a coaching eszközeivel nemcsak a gazdasági szereplők, hanem a civil társadalom körében is.

2013. május 24-én a coaching szakma világszervezete, az Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) a kiemelkedő  társadalmi felelősségvállalásáról ismert hazai pénzintézettel, a MagNet Magyar Közösségi Bankkal összefogva, tartotta meg jószolgálati missziójának idei kulcsrendezvényét Budapesten.

„Az ICF a világ vezető coaching szervezete. Tagjainkkal szemben szakmailag és etikailag magas elvárásokat támasztunk itthon és külföldön is. Felelősséget érzünk azért, hogy szakmánkat, a coachingot ne csak a vállalatok és a gazdaság fejlesztésére fordítsuk üzleti alapon, hanem önkéntes, jószolgálati szemléletben a civil társadalom növekedését, hatékonyabbá válását is segítsük.” – mondta el Segal Péter, az ICF Magyar Tagozatának elnöke.

Az eseményen rendhagyó és különleges módon, ún. „coaching rapidrandi” keretében 20 civilszervezet és 30 coach szakember talált egymásra. A rászorulókat illetve társadalmi ügyeket támogató civil szervezetek a rendezvényen egy-egy öt alkalmas coaching folyamathoz juthattak hozzá díjmentesen az ICF tagjaitól összesen 15 millió Ft értékben. Ezt az idei évben szabadon felhasználhatják szervezetük, munkatársaik, társadalmi küldetésük hatékonyabbá tételére.




Forrás: ICF

Legolvasottabbak

Nők a vállalatok vezetőtestületeiben: a Bizottság javaslata szerint az elérendő cél 40%

folytatjuk: FÖLFELÉ! KLUB Beszélgetések nőkkel üzletről - 2020. július 29., 14-16 óra, Budapest XIX. kerület

Segítsd Te is 1%-kal a Nőtárs új programját

Adatkezelési Tájékoztató

Miért nem akarnak esélyegyenlőségi tervet a cégek?

ÍRJ NEKÜNK, ha kérdésed vagy javaslatod van (Üzeneteddel elfogadod Adatkezelési Tájékoztatónkat.)

Név

E-mail *

Üzenet *