A Nőtárs Alapítvány is részt vett az ICF-MagNet Bank coaching rapid randi rendezvényén

Rekord számú hazai coach és civilszervezet részvételével jószolgálati „coaching rapidrandi” zajlott a hétvégén Budapesten. A legnagyobb coach szakmai szervezet, a Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) hazai tagozatának felajánlásával a rászorulókon segítő 20 alapítvány, egyesület jutott hozzá díjmentes coaching szolgáltatáshoz összesen 15 millió Ft értékben. A coaching népszerűségének és hatékonyságának köszönhetően a rendezvény túljelentkezés mellett zajlott, jószolgálati küldetését az ICF a tervek szerint tovább folytatja.

A coaching rohamosan növekvő  hazai népszerűségére tekintettel az ICF Magyar Tagozata  idén is meghirdette országos jószolgálati programját, amelynek célja a versenyképesség növelése a coaching eszközeivel nemcsak a gazdasági szereplők, hanem a civil társadalom körében is.

2013. május 24-én a coaching szakma világszervezete, az Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) a kiemelkedő  társadalmi felelősségvállalásáról ismert hazai pénzintézettel, a MagNet Magyar Közösségi Bankkal összefogva, tartotta meg jószolgálati missziójának idei kulcsrendezvényét Budapesten.

„Az ICF a világ vezető coaching szervezete. Tagjainkkal szemben szakmailag és etikailag magas elvárásokat támasztunk itthon és külföldön is. Felelősséget érzünk azért, hogy szakmánkat, a coachingot ne csak a vállalatok és a gazdaság fejlesztésére fordítsuk üzleti alapon, hanem önkéntes, jószolgálati szemléletben a civil társadalom növekedését, hatékonyabbá válását is segítsük.” – mondta el Segal Péter, az ICF Magyar Tagozatának elnöke.

Az eseményen rendhagyó és különleges módon, ún. „coaching rapidrandi” keretében 20 civilszervezet és 30 coach szakember talált egymásra. A rászorulókat illetve társadalmi ügyeket támogató civil szervezetek a rendezvényen egy-egy öt alkalmas coaching folyamathoz juthattak hozzá díjmentesen az ICF tagjaitól összesen 15 millió Ft értékben. Ezt az idei évben szabadon felhasználhatják szervezetük, munkatársaik, társadalmi küldetésük hatékonyabbá tételére.
Forrás: ICF

NÉPSZERŰ BEJEGYZÉSEK

Hányan beszélnek legalább egy idegen nyelvet Magyarországon és Európában?

Emigráns művészet (videó)

Ingyenes lett és az internetre költözött az angol tanulás a Nőtárs Alapítványnál 2014. februártól

ÍRJ NEKÜNK, ha kérdésed vagy javaslatod van :))

Név

E-mail *

Üzenet *

Nyilatkozat

A Nőitárs.hu honlapon indított hírlevélre feliratkozással egyidejűleg Ön hozzájárulását adja, hogy ettől a honlaptól - esetlegesen akár reklámot is tartalmazó - elektronikus levelet fogadjon.
Valamint kijelenti, hogy az online űrlapon megadott email címe szervezeti használatú.
A feliratkozáskor kapott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik személynek semmilyen körülmények között nem adjuk át.
A hírlevélre feliratkozás bármikor egy kattintással megszüntethető a levelek alján található link segítségével.

Oldalmegjelenítések száma