SZJA 1%

Nőtárs Alapítvány SZJA 1%

Adója 1%-a a Nőtárs Alapítványnak is segíthet

Támogatja, hogy még több lány, nő, asszony, néni beszéljen legalább középszinten angolul? Szeretné, hogy még több kicsi, jól ismert, sikeres női cég működjön Magyarországon? Szívesen találkozna női cégek termékeivel és szolgáltatásaival az üzletekben vagy az interneten?  Ha igen, támogassa adója 1 százalékával a Nőtárs Közhasznú Alapítvány munkáját. 

Kérjük, adja nekünk adója 1%-át, így támogatva a Nőtárs Közhasznú Alapítvány szakmai munkáját a következő évben is. A személyi jövedelem adó 1% felajánlásokból befolyó összegek is hozzájárulnak, hogy a Nőtárs tovább folytathatja és bővítheti programjait.

Adószámunk: 18182817-2-43


SzJA 1% KINEK?

A Nőtárs Alapítvány előzetesen teljesítette a jogszabályi feltételeket, így bekerült a 2019-ban is kedvezményezhető civil szervezetek közé. 

A Regisztrált civil kedvezményezettek nyilvántartási listája a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) honlapján megtekinthető itt:
https://www.nav.gov.hu/nav/szja1_1/regisztralt_civil_kedvezmenyezettek_2019


SzJA 1% HOGYAN?

A NAV Nemzeti Adó- és Vámhivatal részletes információkat nyújt az SZJA 1% rendelkezési lehetőségekről az alábbi honlapoldalán:

Hogyan rendelkezhet adója 1+1 százalékáról? 
"Az idén is lehetőség van arra, hogy rendelkezzen az összevont adóalap után befizetett személyi jövedelemadója 1+1%-áról. Ezt legkésőbb 2019. május 20-áig az szja-bevallástól függetlenül is megteheti. 
Az 1+1%-os felajánlásáról – függetlenül attól, hogy a 2018-as személyi jövedelemadó-bevallását hogyan nyújtja be – a bevallással együtt vagy akár attól elkülönülten is rendelkezhet. 

Amit megtehet elektronikus úton vagy papíros formában." 
https://www.nav.gov.hu/nav/szja1_1/hogyan_rendelkezhetA RENDELKEZŐ NYILATKOZATÁT ITT TUDJA GYORSAN ÉS EGYSZERŰEN ELKÉSZÍTENI ÉS KINYOMTATNI:
https://ado1szazalek.com/felajanlom/?t=1&id=1371

Amennyiben a rendelkező nyilatkozatában Ön úgy dönt, hogy nevét és postai illetve elektronikus levelezési címét a civil kedvezményezetti körbe tartozó szervezettel, a szervezet kérése esetén az adóhatóság közölheti, akkor ezen szándékát az erre vonatkozó kódkockában jelölheti és a nyilatkozat felső részén adhatja meg az adatait. A kedvezményezett az Ön által megadott adatokat kizárólag a közhasznú tevékenységével kapcsolatban az Önnel történő kapcsolatfelvételre, tájékoztatás nyújtására használhatja fel, és az adatokat kizárólag az adatszolgáltatást követő 5 évig kezelheti.MINDEN EGYES 1% SZÁMÍT kampányfilm
ADJUNK EGY RÉSZT A CIVILEKNEK kampány


Adjunk egy részt a civileknek logó

NÉPSZERŰ BEJEGYZÉSEK

A Nőtárs is csatlakozott a petícióhoz

Női szerepek a munkahelyen

Polgár Judit ötvenedszer a női világranglista élén

ÍRJ NEKÜNK, ha kérdésed vagy javaslatod van :))

Név

E-mail *

Üzenet *

Nyilatkozat

A Nőitárs.hu honlapon indított hírlevélre feliratkozással egyidejűleg Ön hozzájárulását adja, hogy ettől a honlaptól - esetlegesen akár reklámot is tartalmazó - elektronikus levelet fogadjon.
Valamint kijelenti, hogy az online űrlapon megadott email címe szervezeti használatú.
A feliratkozáskor kapott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik személynek semmilyen körülmények között nem adjuk át.
A hírlevélre feliratkozás bármikor egy kattintással megszüntethető a levelek alján található link segítségével.

Oldalmegjelenítések száma