Nőtárs Alapítvány - A nők társadalmi és gazdasági egyenlőségéért
A Nőtárs Alapítvány célja, hogy a társadalomban és a gazdaságban a gyakorlatban is megvalósuljon a nők egyenlősége tudatos, jól informált, gender-szemléletű nők és férfiak által.
Ha kérdésed, észrevételed, javaslatod van, írj emailt: hello[kukac]notars.hu, vagy küldj üzenetet a honlap alján található Kapcsolatfelvételi űrlapon.

2019. november 16.

GrowAAL - Vállalkozások indulását és fejlődését támogató közösségi ház Aalborgban (DK)


Az Erasmus+ partnerkereső találkozó keretében szakmai látogatást tettünk Aalborgban (DK) az önkormányzat által működtetett GrowAAL házban. 

A vállalkozások indulását és fejlődését támogató házat a városi önkormányzat 2019. februárban indította el. 4 szinten adnak bérbe asztalokat vagy akár teljes irodákat, és nyújtják szolgáltatások széles kínálatát.

A vállalkozások együttműködését a StartUp Club működtetésével ösztönzik. A klubnak már közel 200 tagja van, hetente átlagosan 10 százalékkal növekszik a létszám. A rendezvényekre fél év alatt közel 2 ezren regisztráltak.

A vállalkozások fejlődését 13 fős tanácsadói csapattal segítik, valamint műhelymunkákkal és külső szakértők bevonásával.

Az önkormányzat gazdaságfejlesztési osztálya is az épületben található.

GrowAAL épület Aalborgban

GrowAAL irodák négy szinten

GrowAAL bérlők listája

GrowAAL tanácsadó csapat

GrowAAL StartUp Club

GrowAAL StartUp Club eredményei

GrowAAL StartUp Club szolgáltatásai

GrowAAL StartUp Club vezetői

GrowAAL StartUp Club hallgatóság

A program az Európai Unió támogatásával jött létre.